EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

Apasati pe oricare dintre figuri pentru a cere chestionarul pe care  sa il completati asistati de specialistii nostri in vederea alcatuirii proiectului si/sau ofertei

In momnetul deschiderii formularului de email, introduceti datele complete ale firmei Dumneavoastra si faceti o descriere cat mai completa a aplicatiei pe care o doriti. Transmiteti apoi formularul e mail

 

PRODUSE   Pentru orice aplicatie, va oferim atat sisteme complete ( incluzand resursele Hardware cat si software ) pentru monitorizarea si controlul proceselor, inclusiv controlul de la distanta. Echipamentul nostru si programele, dublate de o implementare atenta si de o scolarizare adecvata a personalului Dumneavoastra conduc la importante reduceri de costuri de operare, de timpi de stationare, la o utilizare eficienta a instalatiilor si masinilor, la conformarea adecvata la cerintele de mediu .
   Sistem automat pentru monitorizarea si controlul compactarii deseurilor
TrashMinder® este cel mai avansat sistem disponibil pentru masurarea si raportarea umplerii containerelor. E posibil si controlul si raportarea modului de utilizare a containerelor .
Unitatile de sesizare a umplerii vor transmite un semnal catre un fax, un pager ori un calculator in momentul in care containerul e plin. De la un calculator central se poate gestiona un numar de 4000 de containere echipate fiecare cu cate un sistem TrashMinder.
Programul TrashMinder genereaza un set de rapoarte care permit afisarea starii compactorului si informatii privind umplerea. Modelele de umplere permit controlul total al accesului la compactoare. Utilizatorii introduc un cod de identificare sau insereaza o minicartela magnetica pentru a accesa compactorul.
 - Unitate semnalizare umplere pe pager - trimite un semnal de la container la un pager (optiunea 100P)
 - Unitate semnalizare umplere pe fax - trimite un semnal de la container pe un fax programat (optiunea 110F)
 - Sistem de gestiune a umplerii - transmitere automata a semnalului de ridicare pe un CP (optiunea 150 MS)
 - Sistem de gestiune a utilizarii compactoarelor - inregistreaza frecvanta cu care e utilizat un compactor, controleaza accesul la compactor blocand accesul persoanelor nautorizate. Creeaza conturi noi, sterge contrui, blocheaza utilizatorii neautorizati, genereaza rapoarte si facturi si poate fi usor accesat de la orice c\alculator personal (optiunea 250 MS)
 - Combinatie semnalizare umplere/Sistem gestiune utilizare - urmareste electronic activitatea compactorului si raporteaza umplerile catre un calculator personal , teansmitand o cerere de ridicare a containerului..
 - Cheia de control al accesului e o noua aplicatie din tehnologia cipu-urilor numerice. Un cip de deimensiunea unei monezi intrgistreaza folosirea compactorului si controleaza accesul la comactoarele de deseuri
 Sistem automat pentru monitorizarea si controlul instalatiilor de tratare a apei uzate
 
Avem si putem livra sisteme de urmarire si gestiune a informatiei care permit monitorizarea, controlul si asistarea operatorilor in culegerea de documentatii precise si complete in scopul incadrarii in reglementarile sai standardele in vigoare. Aceste sistem mai pot sa influsnteze puternic :
 - reducerea timpului necesar prezentei operatorului in statia de tratare. Reduce operator’s on-site time
 - reducerea costurilor de utilizare Reduce operating costs
 - imbunatatirea eficientei controlului procesului