EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

 

COMPACTOARE PENTRU LOCUINTE , BIROURI SI BLOCURI DE APARTAMENTE

Dotate cu cuve de alimentare protejate impotriva accesului, sisteme de tobogane diverse sua cu instalari "prin perete" aceste unitati puternice dar compacte sunt perfecte pentru apartamente, hoteluri, spitale, blocuri de birouri, alte blocuri inalte. Noua linie de compactoare de apartament Mini-MAC™ - ofera posibilitatea plasarii unui compactor acolo unde spatiul e limitat. In constructia sa, s- a folosit proiectul compactorului RJ-1835 la care s- a aplicat tehnologia unor cilindri incrucisati in vederea scurtarii unitatii.
Prin utilizarea unui tub curbat special, deseul este compactat dens in interiorul compactorului RJ-30, eliminandu- se astfel necesitatea utilizarii unui container de compactare. Cu toate acestea, RJ-30 atinge rapoarte mai mari de compactare decat orice altfel de compactor de acelasi tip concurent. Se realizeaza productia de "butuci" de deseu compactat care sunt descarcati in orice tip si marime de container receptor. In camera de compactare se pot introduce "butuci" avand lungimea de 460 si 610 mm care sunt transferati gravimetric in container. 
Profilul special in "S" al gurii de evacuare asigura rapoarte mari de compactare, mai mare decat al oricarui compactor disponibil. 
  • Folositi acest compactor daca volumul de deseu saptamanal este mai mic de 115 me deseu necompactat. Sistemul  Mini-MAC™ este un sistem de compactare de buget redus , pentru a fi utilizat impreuna cu containere de 1,5 m3 si pentru instalarea la parterul blocurilor. 

  • Potrivit acolo unde alte compactoare nu pot fi folosite, e cu  355 mm mai scurt

  • Sistemul unic de blocare a containerului asigura o conectare facila iar sistemul cu clichet pe o parte permite eliberarea rapida si comoda a containerului

  • Foloseste pompa de debit constant pentru viteza uniforma in ciclu

  • Se opreste automat in cazul descarcarii unor obiecte supradimensionate ori care nu pot fi presate , si in cazul in care nu exista un container cuplat. 

  • Poate fi livrat cu un container detasabil avand latimea de doar 1118 mm, in scopul manevrarii prin spatii de trecere inguste ori pentru utilizarea in camere de deseuri mici 

  • Accesul la comanda cu cheie pentru operator e standard