EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

 

COMPACTOARE STATIONARE MARATHON SERIA GREA  PENTRU CELE MAI DIFICILE APLICATII INDUSTRIALE SAU DE TRANSFER

Generatorii de volume mari de deseuri si firmele care utilizeaza un numar mare de cutii din lemn, skiduri si butoaie au nevoie de sisteme de compactoare in serie grea. Marathon ofera o line completa de compactoare industriale incluzand compactoare in seria foarte grea si masivele compactoare pentru statii de transfer model  M-1050XW si M-1475XW .
Alegeti aceste produse daca volumul de deseu saptamanal este mai mare de 380 m3 ori in cazul compactarii separate a mai multor tipuri de deseuri industriale ori materiale reciclabile. Aceste modele sunt recomandate pentru volume orare mari ori pentru alimentare continua cu deseuri.
Aceasta fabrica foloseste un transportor si un tobogan specific pentru a alimenta doua compactoare RJ-575HD executate in seria grea, cu containere intarite  Compactorul M-600XW la o baza navala e ridicat pe o platforma pentru a se adapta la compactarea intr- un vehicul de transfer. 

    Proprietati si avantaje

   Aceste compactoare sunt proiectate pentru adaptarea la folosire industriala intensa. 
   Cele mai multe modele prezinta o camera de incarcare larga cu invelis T1-400 de 9,5 mm  pe ambele fete laterale si invelisde 12.25 mm pe podea .

   Placa e executata din foaie de tabla de 19 mm pe fata (38 mm pentru M-1050 si M-1475), de 12.25 mm pe fata de jos care prezinta si o imbracaminte  

   T1-400. Partea superioara e executata din placa de otel de 12.25 mm

   Cutitul de rupere este executat din tabla de otel de 51 mm 
   Fiecare model e dotat cu instalatie hidraulica de tip industrial si cu sisteme electrice adecvate pentru atingerea compactarii celei mai mari .