EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

 

COMPACTOARE MONOBLOC PENTRU DESEURI USCATE SAU UMEDE

   

Standard

Value-Line
DRC, jumelat, de reciclaree
Optiune Streamline
Capat actionat hidraulic SC Folositi aceste compactoare pentru volume de deseu saptamanale mai mari de 75 m3 de deseu necompactat uscat sau umed. Toate modelele au o unitate de compactare atasata permanent containerului 
     

 

   CARACTERISTICI SI AVANTAJE
Sistemul Marathon CYCON Life-Xtender® Cyclic Control elimina necesitatea limitatoarelor de cursa si de presiune. Reduce costurile de ridicare a deseului prin incarcari superioare si imbunatatirea dramatica a functionarii in perioadele reci 
Compactoarele Marathon sunt conforme cu cerintele standardelor ANSI si OSHA
Fiecare unitate este conforma CE si UL pentru calitate si cporespondenta la cele mai inalte standarde 
Sistemul de incarcare din ambele capete(in afara de modelul HT) permite economii de timp si spatiu Utilitatea e foarte utila cand containerul e pozitionat perpendicular pe un doc de incarcare .
Canalele Qwik Clean Tank® coduc orice scurgere lichida din timpul compactarii intr- o zona inchisa situata sub platforma camerei de incarcare. Lichidul se descarca automat la locul de depunere, realizandu-0 se curatirea containerului si a zonei din spatele placii de presare. 
Usa din spate retine deseul umed eficient, fiind executata pe baza unui brevet de "dubla balama" si "garnitura P".
"Usa bombata" e o inovatie ce adauga 0,75 m3 la capacitatea containerului. Suprafata ei curba ajuta si la atingerea unor rate de compactare superioare. 
Toboganele de alimentare prin perete asigura comoditate lucratorilor , antrenand reducere de costuri si asigurand conditii de protectie superioare. 

 

 OPTIUNI  
Qwik Clean Door®
Sistemul Qwik Clean Door asigura accesul la zona din spatele placii de presare a compactorului Permite curatirea usoara si comoda si intretinerea de rutina usoara, fara a fi nevoie de demontari de panouri sau ziduri despartitoare. Sistemul e prevazut si cu o autozavorare, care mentine usa inchisa cand se curata usa . Sistemul de etansare cu garnituri in forma de "P" e o alta trasaturia inovatoare, de mare eficienta.
Optiunea StreamLine
Permite drenajul lichidului in exces din container reducandu- se astfel sarcina de platit si reducand semnificativ costurile de manipulare. Lichidul e condus la 4 iesiri interconectate situate in cate un colt al unitatii Streamline. Conectarea se poate face la un furtun, la o teava ori la o pompa.