EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

 

MARATHON EQUIPMENT  - SPECIALISTUL SISTEMELOR DE TRANSFER

Marathon Equipment ofera o multime de sisteme pentru a fi folosite in aplicatiile de statii de transfer. Fie ca e vorba de un centru de colectare materiale suburban sau rural, fie ca e vorba de un centru de procesare a deseurilor municipal, Marathon ofera echipamentul adecvat atat bugetului cat si cerintelor de procesare.

Compactorul pentru statii de transfer BlokPak 3000® este cea mai moderna solutie pentru transferul volumelor mari de deseuri solide municipale.  BlokPak® prezinta o camera de compactare de mari dimensiuni desul fiind presat contra unei porti verticale din otel inainte de a fi impins in forma de bloc in camionul de transfer. BlokPak este usor adaptabil la sistemele existente din statiile de transfer, sisteme cu alimentare de sus. 
Compactoarele industriale stationare din seria grea sunt disponibile cu camere de incarcare avand capacitati intre 4 si 11 m3. Se poate alege intr- o gama larga de deschideri ale camerei pentru adaptarea la marimile si volumele de material din aplicatia dorita.