EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

 

Zdrobitoarele Marathon dubleaza puterea de compactare a unui compactor standard

Zdrobitoarele reduc dimensiunile navetelor de dimensiuni mari, ale cutiilor de transport si ale butoaielor la o fractiune din volumul lor initial. Cu fiecare cursa a placii puternice de presare materialul introdus e zdrobit contra unui perete din otel ce se coboara si ridica la capatul camerei de presare. Cand placa se ridica , materialul zdrobit este impins in containerul de acumulare .

Se obtin rapoarte mari de reducere deoarece se elimina buzunarele de aer din interiorul deseurilor - se obtine o reducere substantiala a costurilor de ridicare. Sarcinile se descarca usor din containerul atasat deoarece materialul si- a pierdut mult din "memorie" 
Una dintre aplicatiile cele mai des intalnite ale zdrobiitoarelor sunt pentru reducerea butoaielor de 200 l. Zdrobitoarele reduc lungimea butoaielor la o fractiune din valoarea lor initiala fara a fi necesara o ridicare sau pozitionare a butoiului. Fiecare zdrobitor e prevazut cu cate un controler programabil care se seteaza conform nevoilor aplicatiei. Exista o varietate de containere de zdrobitor. Pentru proiectarea parametrilor aplicatiei sunati reprezentantul Marathon.